Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που δόθηκε ποτέ σε αθλητή, μετακομίζοντας στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Νασρ.

Οι οικονομικές απολαβές του Πορτογάλου σούπερ σταρ που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ζαλίζουν, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνουν οι παλιές του δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες δεν ήθελε να πάει σε αραβικές ομάδες.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, έως το καλοκαίρι του 2025! Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που δόθηκε ποτέ σε αθλητή, σε οποιοδήποτε σπορ ανά τον πλανήτη.
Συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 500 εκατ. ευρώ!
«Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα», ανέφερε η Αλ Νασρ στην ανακοίνωσή της, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του με το νούμερο «7», ποζάροντας στις φωτογραφίες μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ.
«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτή η νέα πρόκληση, σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια διαφορετική χώρα. Το όραμα με το οποίο λειτουργεί η Αλ Νασρ με εμπνέει», δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη, υπέγραψε το μυθικών διαστάσεων συμβόλαιό του και αναχωρεί για το Ριάντ. Εκεί όπου ήδη τα πάντα κινούνται γύρω από την ιστορική μεταγραφή.
Βεβαίως, το καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς έγινε παγκόσμιο trend τις τελευταίες ώρες, καθώς επανήλθε στην επικαιρότητα μια παλαιότερη συνέντευξη του Ρονάλντο στον Τζόναθαν Ρος και το ITV, όπου έλεγε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του με αξιοπρέπεια και δεν θα πήγαινε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας….

Όσο για τον Κριστιάνο; Θα πνίξει τις φωνές που τον κριτικάρουν μετρώντας 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο ή 16.670.000 ευρώ τον μήνα ή 3.888.000 ευρώ την Εβδομάδα ή 555.555 ευρώ την ημέρα ή 23.150 ευρώ την ώρα ή 386 ευρώ το λεπτό ή 6.5 ευρώ το δευτερόλεπτο στο λογαριασμό του, από το συμβόλαιο με την Αλ Νασρ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook