Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε σε μία λαμπρή εκδήλωση από τη νέα του ομάδα, την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, παρουσία 20.000 θεατών.

Ο Πορτογάλος άσος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς, στην εντυπωσιακή είσοδο του στο γήπεδο της Αλ Νασρ.

Κοντά στον Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγος Χεορχίνα με τα τέσσερα παιδιά, που επίσης αποθεώθηκαν.
Στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε, δήλωσε χαρούμενος που θα συμμετάσχει σε πρωτάθλημα το οποίο θεωρεί ανταγωνιστικό.

«Στην Ευρώπη η δουλειά μου τελείωσε, κέρδισα τα πάντα».

Φορώντας την εμφάνιση της νέας του ομάδας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Αλ Νασρ αποκάλυψε ότι είχε πολλές προτάσεις από την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη, όμως προτίμησε την πρόκληση των Σαουδαράβων.

“Ήταν μια μεγάλη απόφαση στη ζωή μου. Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε. Έπαιξα στις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση στην Ασία. Ο σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη γενιά, τα νεαρά παιδιά, τις γυναίκες. Είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι χαρούμενος”, δήλωσε αρχικά.

“Είμαι χαρούμενος από τη χθεσινή υποδοχή, ήταν καταπληκτική. Αισθάνομαι καλά εδώ. Είμαι περήφανος. Για μένα είναι μια τεράστια ευκαιρία, όχι μόνο ποδοσφαιρική, αλλά και για να αλλάξω τη νοοτροπία της νέας γενιάς. Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά και από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν. Για μένα είναι ωραία πρόκληση. Ξέρω τι θέλω. Είναι πρόκληση για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό. Θέλω να δείξω μια διαφορετική οπτική της χώρας και του συλλόγου μου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook