Ιωάννης Μελισσανίδης: «Δέχτηκα bullying από τα media για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά δεν “μάσησα”»
«Θα ήθελα να γίνω γονιός, είμαι σίγουρος πως θα ήμουν πολύ καλός”, είπε ο Ολυμπιονίκης
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το bullying που δέχθηκε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό αλλά και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως ήταν ανήσυχο παιδί και αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.
«Στο bullying απαντάω με bullying, είναι δράση – αντίδραση αυτό. Αν με βρίσεις για την προσωπική μου επιλογή και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό θα την “ακούσεις”».
Ο ίδιος τοποθετήθηκε στο ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, τονίζοντας πως τα παιδιά χρειάζονται αγάπη.
«Θα ήθελα να γίνω γονιός, είμαι σίγουρος πως θα ήμουν πολύ καλός. Δέχτηκα bullying από τους δημοσιογράφους για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά δεν «μάσησα». Ο καθένας να ακολουθεί την καρδιά του, είναι φυσιολογικό να αγαπάς όποιον θέλεις».
«Υπάρχουν παιδιά που δέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές από τους γονείς τους, επειδή τους ανακοίνωσαν ποια είναι η φύση τους. Με πληγώνει που ακόμα συζητάμε για τις σεξουαλικές επιλογές του καθενός. Να μιλήσουν όλα τα παιδιά ανοιχτά για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό χωρίς να φοβηθούν κανέναν. Ούτε οι γονείς έχουν το δικαίωμα να πουν στα παιδιά τους ποιον θα αγαπήσουν».
Όπως είπε ο ίδιος, δεν ξέρει, αλλά ούτε και του αρέσει να μαγειρεύει, ενώ το σπίτι του είναι πάντα καθαρό και σε τάξη.
«Η προσωπική μου ζωή και το αν είμαι μαζί με κάποιον σε σχέση, είναι για εμένα. Είμαι ερωτευμένος πάντα, αν υπάρχει ένας έρωτας τον αγκαλιάζω».
«Δεν έχω πέσει ποτέ στα πατώματα για έναν έρωτα και δεν θα το κάνω. Το να εξαρτάσαι συναισθηματικά από κάποιον δηλώνει αδυναμία».
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ανέφερε πως ο πρωταθλητισμός δεν του στέρησε στιγμές από την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτoντας πως ο πρώτος του μεγάλος έρωτας ήταν μέσα από τον χώρο του αθλητισμού.
«Κάθε παιδί έχει τη δύναμη να ζήσει το όνειρο», ήταν το μήνυμά του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πρεμιέρα του «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» με καλεσμένη την Χαρούλα Αλεξίου – Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 00:00 τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- Ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη έκανε χημειοθεραπείες, δίχως να έχει άδεια, έγραφαν φάρμακα ακόμη και σε ασθενείς χωρίς κακοήθεια!
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν από την υπεράσπιση της Γάκα οι δυο συνήγοροι – Αναλαμβάνουν μόνο τον 58χρονο σύζυγο της
- Σε έξαλλη κατάσταση διευθύντρια σε νηπιαγωγείο στα Άνω Λιόσια φωνάζει στα παιδάκια: «Έτσι και χαλάσετε πράγμα, σας έφαγα» – Αποφασίστηκε η μετακίνησή της (Βίντεο)
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή στο ιατρείο της Καρνεάδου – Παρούσα στο ιατρείο η κόρη του γιατρού
- Πρωταγωνιστές Μικρού Μήκους: Άνθρωποι που αξίζει να ακούσουμε- Εικόνες που αξίζει να δούμε στο skai.gr
- «MEGANonStop»:Πρεμιέρα με κατάκτηση κορυφής στην τηλεθέαση – Η ενημέρωση το Σαββατοκύριακο
- Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι στο Παρίσι με το γιό της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook