Κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 1HD) θα κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα σήμερα ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης πρώην NBAer φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και επανέλαβε πως θα ήθελε να παραμείνει στο «τριφύλλι» και μετά το καλοκαίρι!

«Εννοείται ότι βλέπω τον εαυτό μου στα πράσινα και την επόμενη χρονιά! Είναι εύκολη απόφαση για μένα όμως έτσι όπως είναι το μπάσκετ σήμερα, δεν μπορείς ξέρεις. Θα ήθελα να είμαι και την επόμενη χρονιά εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Παλιοί γνώριμοι

Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος καιη ομάδα της Βαρκελώνης να θέλει να κρατήσει την πρωτοπορία στην βαθμολογία της Euroleague. Ως αντίπαλος επιστρέφει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Από την άλλη, ο Πάου Γκασόλ δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα αφού θεωρείται ανέτοιμος.

Κάτας: Θα προσπαθήσουμε να χαμηλώσουμε τον ρυθμό

«Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε το ρυθμό, με διαφόρων ειδών άμυνες. Έχει πολλά επιθετικά όπλα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να αποφύγουμε να δεχθούμε κάποιους εύκολους πόντους από τέτοιες καταστάσεις. Να αμυνθούμε στο low post σωστά. Έχουμε μόνο μια προπόνηση για να δουλέψουμε σε όλα αυτά και να προετοιμάσουμε το πλάνο μας», είπε ο προπονητής του τριφυλλιού, ο οποίος λόγω των απουσιών, αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook