Παναθηναϊκός: Κάταγμα στο χέρι ο Μπρέι, χειρουργείται την Τετάρτη
Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.
Λίγο καιρό αφότου εντάχθηκε στο δυναμικό των «πρασίνων» ο Τι Τζέι Μπρέι είναι αναγκασμένος να μπει… στα πιτς καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.
Ο Μπρέι χτύπησε σε ανύποπτη φάση και αμέσως μεταφέρθηκε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν κάταγμα στο μετατάρσιο και για την αποκατάσταση του θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.
Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Τι Τζέι Μπρέι υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια της σημερινής (17/3) προπόνησης και αύριο (18/3) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ».
Ολες οι Ειδήσεις
- «HappyHours»,με τη Μάγδα Τσέγκου, Σάββατο στις 17:45 στο OPEN
- Με τον Πάνο Κιάμο σε ένα εκρηκτικό live, το J2US στήνει το απόλυτο Σαββατιάτικο πάρτυ! Guest κριτής – έκπληξη!
- «Η Ζωή Σου Όλη» : Η Χριστίνα Βίδου συναντά Απογόνους Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 Τρίτη 24 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ (Τρέϊλερ)
- Ο Φωκάς Ευαγγελινός creative director της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2026 – Μη χάσετε την αποκλειστική συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «EurovisionGR», την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026, στις 17:00
- Αγγελική Ηλιάδη: Το νέο μήνυμα μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση της – “Υπάρχουν άνθρωποι που γνώριζαν”
- Απειλεί ο Αραγτσί: Το Λονδίνο «θέτει σε κίνδυνο ζωές Βρετανών»
- Ηχητικό μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Με την ενότητα έχουμε νικήσει τον εχθρό
- Κώστας Νικούλι: Ποτέ δεν κρύφτηκα, πάντα έλεγα ότι είμαι από τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook