Μπάγερν και Τσέλσι πέταξαν χθες το βράδυ σχετικά εύκολα εκτός διοργάνωσης Λάτσιο και Ατλέτικο και πήραν τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Γερμανοί κέρδισαν με 2-1 τους Ρωμαίους (είχαν νικήσει και 4-1 στο πρώτο ματς όπου ουσιαστικά είχαν κλειδώσει την πρόκριση) ενώ οι Λονδρέζοι άφησαν εκτός συνέχειας την πρωτοπόρο και φαβορί της της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, νικώντας εύκολα με 2-0 (είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς).

Για πρώτη φορά έπειτα από πέντε χρόνια δεν υπάρχει ιταλική εκπρόσωπος στους 8 μετά και τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Πόρτο την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ίντερ, που είναι πρωτοπόρος στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων.

Έτσι στους 8 έχουν προκριθεί κατά σειρά οι:

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Πόρτο (Πορτογαλία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπάγερν (Γερμανία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την περυσινή κάτακτηση θεωρείται από πολλούς ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου. Πολύ καλή ομάδα έχει σαφώς και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επιθυμεί να κάνει επιτέλους μια καλή πορεία στο Champions League και να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξεγράψει και τη Ρεάλ, η οποία αν και φέτος μοιάζει να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει αποδείξει πως έχει την ικανότητα να θριαμβεύει στον συγκεκριμένο θεσμό.

Από την άλλη, Πόρτο, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ φαντάζουν ως οι πιο αδύναμες, όμως κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα…

Η κλήρωση για τις επόμενες φάσεις θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου και τότε θα φανούν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ καλύτερα…

Οι ημερομηνίες:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Πρώτος γύρος: 6-7 Απριλίου

Δεύτερος γύρος: 13-14 Απριλίου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Πρώτος γύρος: 27-28 Απριλίου

Δεύτερος γύρος: 4-5 Μαΐου

ΤΕΛΙΚΟΣ

Σάββατο 29 Μαΐου – Ολυμπιακό Στάδιο Κωνσταντινούπολης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook