Φουντώνει ο πόλεμος...

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Γιέσπερ Μόλερ απείλησε με αποβολή από την ημιτελική φάση του φετινού Champions League τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Τσέλσι, επειδή αυτές οι ομάδες συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των 12 για την European Super League που έχει προκαλέσει σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μοναδική ομάδα από τα ημιτελικά που φαίνεται πως δεν κινδυνεύει είναι η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς δεν είναι παρούσα στη συμφωνία.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η διοργάνωση αν οι απειλές της UEFA γίνουν πράξη. Γεννάται το εύλογο ερώτημα, ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν, σε αυτή την περίπτωση αυτές τις τρεις.

Η Τσέλσι απέκλεισε την Πόρτο στα προημιτελικά. Η Σίτι τη Ντόρτμουντ. Και οι δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν δεν συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα, άρα θα μπορούσαν θεωρητικά να παίξουν στα ημιτελικά. Τα πράγματα περιπλέκονται πιο πολύ στο άλλο ζευγάρι. Η Ρεάλ απέκλεισε τη Λίβερπουλ, η οποία ανήκει επίσης στους 12…

Σιγουριά Πέρεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της νέας European Super League δεν ανησυχεί από τα τελεσίγραφα: «Δεν πρόκειται να μας πετάξουν ούτε από το Τσάμπιονς Λιγκ ούτε από το πρωτάθλημα, είμαστε πλήρως ασφαλείς. Αυτές οι ομάδες αντιπροσωπεύουν 2 δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook