Η άγνωστη ιστορία του Πρίντεζη με τον Βασίλη Σπανούλη!
«Φίλε θα τα πάμε πολύ καλά. Θα δαγκώνουμε! Θα είμαστε σκύλοι!»
Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το επαγγελματικό μπάσκετ και ο Γιώργος Πρίντεζης μοιράστηκε τη δική του ιστορία…
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:
«Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την αξία του Βασίλη Σπανούλη ως αθλητή και ως άνθρωπο. Η παρουσία του στα παρκέ και η πορεία της ζωής του ‘μιλούν’ από μόνα τους.
Με τον Μπίλι έχουμε ζήσει μαζί τόσες πολλές στιγμές, έντονες, μικρές, καλές, άσχημες, τραυματισμούς… Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω μία. Ήμασταν συνέχεια μαζί, προπονήσεις, ταξίδια… Επίσης, γνωριζόμασταν και πριν έρθει στον Ολυμπιακό από την Εθνική ομάδα.
Παρόλα αυτά θα ήθελα να αναφερθώ σε μια ιδιαίτερη στιγμή… Θυμάμαι το καλοκαίρι του 2011, όταν οι Πρόεδροι είχαν ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν, όμως, τελικά πείσθηκαν, αναθεώρησαν και έμειναν. Γενικότερα, ωστόσο, υπήρχε αβεβαιότητα. Ο Βασίλης είχε μείνει στην ομάδα, όπως και εγώ, όμως, θεωρητικά με το ρόστερ που είχε φτιαχτεί ο πήχης δεν ήταν και τόσο ψηλά. Τη συγκεκριμένη μέρα στην οποία θα αναφερθώ, ταξιδεύαμε μαζί. Επιστρέφαμε από διακοπές.
Ο Βασίλης είχε πάρει το καράβι από την Πάτμο για τον Πειραιά και εγώ από την Σύρο για Πειραιά. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, μου λέει: ‘Φίλε φέτος θα πάμε καλά. Θα έχουμε ομάδα ταλιμπάν! Θα είμαστε δώδεκα ταλιμπάν που θα μπαίνουμε μέσα και θα δαγκώνουμε’.
Εγώ τον κοιτούσα και σκεφτόμουν: ‘Πόση περηφάνια μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος! Μετά από χρονιές με τεράστια ονόματα και παικταράδες στο ρόστερ, μετά από τόσο μεγάλα μπάτζετ που η ομάδα ναι μεν έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, πως μπορούσε να πιστεύει ότι με Σλούκα, Παπανικολάου και εμένα που είχα γυρίσει από τη Μάλαγα, θα τα πάμε καλά;’. Τον έβλεπα, όμως, ότι πίστευε. Ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος. ‘Φίλε θα τα πάμε πολύ καλά. Θα δαγκώνουμε! Θα είμαστε σκύλοι!’, μου είπε. Και έτσι έγινε! Εκείνη τη χρονιά πήραμε την EuroLeague και το πρωτάθλημα!
Είναι μια από τις χιλιάδες στιγμές που έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου, γιατί όπως προανέφερα έχουμε περάσει πολλά μαζί!».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σέρρες: Λεωφορείο της αστυνομίας απωθούσε τα τρακτέρ- «Δεχθήκαμε επίθεση» καταγγέλλουν αγρότες (Βίντεο)
- Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιός του που “ορκίστηκε” στο Ναυτικό – “Σας αφήσαμε παιδιά και σας παραλάβαμε άντρες”
- Ευλαμπία Ρέβη: «Είμαι έγκυος και έχω γάτες, τα πατουσάκια πάνω στην κοιλιά μου είναι αληθινή αγάπη, όχι κίνδυνος»
- Συνελήφθη ζευγάρι στο Ηράκλειο που κακοποιούσε τα 8 ανήλικα παιδιά του – Η αναφορά από το Χαμόγελο του παιδιού
- Μπλόκα αγροτών: Ένταση και χημικά στην Κόρινθο – Έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας στις Σέρρες – Eνισχύεται το μπλόκο στη Νίκαια – Κλειστή η Αθηνών – Θεσσαλονίκης (βίντεο)
- Χαμός με τα …γαλλικά του Αχιλλέα Μπέου στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο – “Το πήρε ο π@@ς και το έκανε σακάκι” (Βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη : Σύσσωμη η οικογένεια στην ορκωμοσία του Άγγελου Λάτσιου στο Ναυτικό – Φωτογραφίες
- EMY – Κόκκινος συναγερμός: Έκτακτο δελτίο για σφοδρή κακοκαιρία σε 9 περιοχές με βροχές μεγάλης έντασης και χαλαζοπτώσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook