Ρονάλντο: Τρεις παίκτες της Νιούκαστλ ζήτησαν τη φανέλα του και βρήκαν τον μπελά τους!
Η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν περιζήτητη από τους αντιπάλους, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις.
Η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε σε μπελάδες τους αντιπάλους του. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εκτός γηπέδου.
Τρεις παίκτες της Νιούκαστλ (ίσως και περισσότεροι) ζήτησαν να πάρουν τη φανέλα του Πορτογάλου σούπερ σταρ ως κειμήλιο μετά τη συντριβή της ομάδας τους με 4-1.
Αυτό φυσικά δεν άρεσε στους φίλους της Νιούκαστλ, που δεν μπορούν να αποδεχτούν πώς αυτό που απασχολούσε τους ποδοσφαιριστές μετά από μια βαριά ήττα ήταν να πάρουν τη φανέλα του παίκτη που πέτυχε δύο γκολ σε βάρος τους.
Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στα social media κατά των ποδοσφαιριστών, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία από την ομάδα.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Στον ψυχολόγο»: Επέστρεψε με εκρηκτικό single η Ειρήνη Ντίσιου!
- Η Έλλη Κασόλη εντάσσεται στη δημοσιογραφική ομάδα του ΕΡΤnews
- Φωτιά στη Βοιωτία: Πύρινος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο – Απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης 300 άτομα – Μάχη με τις φλόγες σε Αργολίδα και Αχαία, κάηκαν σπίτια – Μπαράζ 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Η Πολύζου με αγωγή κατά της Κωνσταντοπούλου, της ζητάει 500.000 ευρώ για επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής
- Πύρινος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας – Δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης από θαλάσσης – «Θα καούμε ζωντανοί», οι εκκλήσεις βοήθειας των κατοίκων
- Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο μικρός Πάρης χάζευε αποσβολωμένος τη Ρία Ελληνίδου να τραγουδά πάνω στη σκηνή (βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες με πορτοκαλί ολόσωμο σε παραλία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook