Ostrava Open – Πάλεψε αλλά λύγισε από την Κονταβέιτ στον τελικό η Σάκκαρη
Λύγισε στον τελικό του τουρνουά
Το Ostrava Open θα το θυμάται για καιρό η Μαρία Σάκκαρη. Μπορεί να λύγισε στον τελικό του τουρνουά με 2-0 σετ (6-2, 7-5) από την Κονταβέιτ αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει ακόμα και στο Νο 9
Η Κονταβέιτ ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ, με την Εσθονή να το κατακτά εύκολα με 6-2, ωστόσο στο δεύτερο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Σάκκαρη ανέβασε την επίδοση της, έπαιξε σπουδαίο τένις αλλά η 25άχρονη τενιστρία να είχε τις απαντήσεις στα χτυπήματα της Μαρίας.
Πάντως η Σάκκαρη δε φαίνεται να φεύγει δυσαρεστημένη από την Τσεχία, καθώς στο τουρνουά της Οστράβα απέδειξε για άλλη μια φορά την φετινή χρονιά δικαίως βρίσκεται στο Τοp 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Σε μια χρονιά που η 26άχρονη τενίστρια πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής – Οι κατηγορίες είναι παντελώς αστήρικτες και άδικες»
- Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην ΕΡΤ2
- 1% Club: Η Άση και η Ζαρίφη «εισβάλλουν» και τα αλλάζουν όλα! – Δείτε βίντεο
- Survivor: Οι «Αθηναίοι» σε αναβρασμό – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (τρέϊλερ)
- LINGO: Η μάχη των λέξεων ξεκινά! Νέο επεισόδιο με ανατροπές – Απόψε, Κυριακή 5 Απριλίου στις 18:25 στο Star
- Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που χτυπήθηκε από λεωφορείο – «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου», είπε ο οδηγός (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Αύριο δηλώσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Συναντήθηκαν διαχρονικές παθογένειες και δικές μας αστοχίες»
- Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε στο Ιράν – Πως διασώθηκε από τους Αμερικανούς κομάντος – «Θα είναι μια χαρά», είπε ο Τράμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook