Ανατροπή: Με 2.000 θεατές το Final 4 Κυπέλλου
Παρουσία 2.000 θεατών στις κερκίδες θα διεξαχθεί τελικά το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών, στις 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.
Παρότι είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα που προβλέπουν πληρότητα 10% στα γήπεδα και «ταβάνι» 1.000 θεατές, η ΕΟΚ είδε το αίτημα που έκανε για εξαίρεση να γίνεται δεκτό, παρά τις αρχικές ενστάσεις που υπήρχαν από την αστυνομία. Η ομοσπονδία στην προσπάθεια αυτή είχε συμμάχους τις τέσσερις ΚΑΕ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας, που θα λάβουν μέρος στα ημιτελικά της Παρασκευής.
Στόχος όλων ήταν η επιστροφή του format του Final 4 μετά από 18 χρόνια να σημάνει και μια γιορτή του μπάσκετ με κόσμο στις κερκίδες και όχι σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο. Έτσι αντί για 500-600 φιλάθλους, που θα ήταν στις εξέδρες βάσει της χωρητικότητας των 5.500 θεατών του κλειστού, σε αυτό θα βρίσκονται 2.000! Tις επόμενες ώρες θα εκδοθεί και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Αυτό πρακτιμά σημαίνει πιθανότατα 500 εισιτήρια/προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και μένει να φανεί πώς θα διανεμηθούν αυτά, όπως επίσης και το αν οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν με φίλους και των τεσσάρων ομάδων ταυτόχρονα στο γήπεδο ή ανά δύο ομάδες στους ημιτελικούς της Παρασκευής.
Αναμένονται πλέον οι αποφάσεις σε συνεννόηση της ομοσπονδίας, της αστυνομίας και των ΚΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αυτή αποτελεί προάγγελο της αύξησης της πληρότητας σε όλα τα γήπεδα, εκτιμάται σε ένα ποσοστό 40-50%.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook