Δωρεάν πρόσβαση για να γνωρίζουμε τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες δίνει ο δήμος Κηφισιάς μέσα από την πλατφόρμα Open Research Europe.

Ερευνητές και πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα πλατφόρμα καθώς ο δήμος συμμετέχει μέσα από το πρόγραμμα SPARCS «Horizon 2020».

Όλες τις λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα μας δίνει με την ανάρτηση του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταύρος Ζαπάντης:

“Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τον Δήμο Κηφισιάς, να συμμετάσχει στην πλατφόρμα Open Research Europe. Την πλατφόρμα εκδόσεων ανοιχτής πρόσβασης για επιστημονικά άρθρα που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας από το πρόγραμμα SPARCS, τα “Horizon 2020” και σύντομα το “Horizon Europe”. Η Open Research Europe θα δώσει σε όλους, ερευνητές και πολίτες, δωρεάν πρόσβαση στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις.
Η Κηφισιά ως δικαιούχος του προγράμματος SPARCS “Horizon 2020”, μπορεί να δημοσιεύει ερευνητικά άρθρα και μεθόδους σε αυτήν την πλατφόρμα. Άρθρα που προκύπτoυν από την έρευνα που γίνεται στην Κηφισιά μέσω του προγράμματος SPARCS “Horizon 2020”. Η πλατφόρμα δέχεται άρθρα σε όλους τους τομείς της επιστήμης, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών επιστημών, της μηχανικής και τεχνολογίας, ιατρικές και επιστήμες υγείας, γεωργικές και κτηνιατρικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, ανθρωπιστικές επιστήμες και τέχνες. Η πλατφόρμα παρουσιάζει μια ποικιλία τύπων άρθρων από ερευνητικά άρθρα έως μεθόδους και δοκίμια”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook