Μέγκι Ντρίο: «Μετά το GNTM βρέθηκα χωρίς χρήματα. Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο» (video)
Την κόντρα της με τη Ραμόνα Βλαντή αναζοπύρωσε με τις νέες της δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο.
H Μέγκι Ντρίο όταν ρωτήθηκε για τις νέες αιχμηρές δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως «τα λέει συνέχεια για να είναι στη δημοσιότητα». Αναφέρει μάλιστα, πως δεν το θεωρεί σωστό η Ραμόνα Βλαντή να κρίνει την Βίκυ Καγιά χωρίς να έχει συνεργαστεί μαζί της.
Αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στον χώρο εργασίας της και ο τρόπος που αντιδρά είναι να αποχωρεί. «Όλες οι συμπεριφορές bullying που έχω δεχθεί, είχαν να κάνουν με την καταγωγή μου. Έστελναν μηνύματα στη συγχωρεμένη τη μητέρα μου» συμπληρώνει.
Ερωτώμενη για το εάν έχει βρεθεί ποτέ χωρίς χρήματα απαντά: « Φυσικά, ήταν μετά το GNTM, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλέκος Συσσοβίτης: “Από πολύ μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα – 13 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή” (βίντεο)
- Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την εμπειρία του στο “Moments” του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια (Βίντεο
- Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή στα social media και τα σχόλια για την εμφάνιση της (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «20 χρόνια Δελφινάριο» – Σάββατο 21 Μαρτίου στις 22:00 στο MEGA (Τρέϊλερ)
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook