Η δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη για υποκουλτούρα των ριάλιτι έθιξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και η κόντρα της δημοσιογράφου Αφροδίτης Γραμμέλη με την σχεδιάστρια κοσμημάτων και πρώην παίκτριας του Survivor Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καλά κρατεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ γιατί δεν την είχαν προαναγγείλει στο τρέϊλερ.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε αρνητικά τη στάση αυτή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η οποία της απάντησε διαδικτυακά σε υψηλούς τόνους.

Η διαδικτυακή κόντρα σήμερα συνεχίστηκε και στην τηλεόραση του OPEN.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε σήμερα στην κάμερα του OPEN Weekend, αναφέροντας πως δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και για τους παίκτες των ριάλιτι. Χαρακτηριστικά:

«Πέρασα υπέροχα, θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό μου. Ό,τι έγραψα ισχύει, δεν παίρνω ούτε μία λέξη πίσω. Δε θα ζητήσω συγγνώμη, μη τρελαθούμε. Θα μπορούσε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να πει “Κάνατε ένα λάθος”. Αυτό δείχνει ανωτερότητα!

»Κάνω την αυτοκριτική και κριτική μου. Με κάποια πράγματα διαφωνώ, δε μου αρέσει να κυνηγάω από πίσω κάποιον παίκτη ριάλιτι για να μου κάνει την τιμή να κάνει κάποια δήλωση. Φυγαδεύαμε τους παίκτες του Survivor, λες και ήταν ο Brad Pitt».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ξεκαθάρισε την πλευρά της, τονίζοντας πως δεν ήταν σωστή η γενίκευση που έκανε η κυρία Γραμμέλη για τους παίκτες ριάλιτι, χρησιμοποιώντας την έκφραση “υποκολτούρα”. Μάλιστα, τόνισε πως θα πήγαινε στην εκπομπή “Γεια Σου” το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά τελικά επέλεξε να μην πάει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook