Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor All Star.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Οι 26 μονομάχοι του Survivor άνδρες και γυναίκες που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των μπλε και των κόκκινων, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στις οκτώ το πρωί και καθώς δεν υπάρχει απευθείας πτήση, ταξίδεψαν με πτήση ανταπόκρισης μέσω Φρανκφούρτης.

Οι Survivors, όπως χαμογελούσαν στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι ήταν μαζί τους, δεν τους επέτρεπαν να μιλήσουν.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο γύρισμα για του Survivor All Star, ενώ η πρεμιέρα θα παρουσιαστεί στις τηλεοπτικές οθόνες του ελληνικού κοινού την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00.

Όπως όλα δείχνουν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης δεν θα δούμε τον πολυσυζητημένο Γιώργο -Ντάνο- Αγγελόπουλο, επί του παρόντος εκτός είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο Τζέϊμς Καφετζής που έχει νομικές εκκρεμότητες με την εταιρία του Ατζούν , καθώς και ο τελευταίος νικητής Αρη Σοϊλέδη.

Οι παίκτες του Survivor All Star
Γυναίκες
Κατερίνα Δαλάκα (νικήτρια «Survivor 2019»), Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου,Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Άνδρες
Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης («Survivor 2021»), Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης (νικητής «Survivor 2018»), Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας (νικητής «Survivor 2022»), Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος.

Δείτε τι δήλωσαν οι Έλληνες survivors και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κατά την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε επίσης την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μία σέλφι φωτογραφία του, μέσα από το αεροσκάφος.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε: «Έτοιμοι για αναχώρηση. Έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη περιπέτεια, χωρίς σενάριο, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Στο Survivor All Star δεν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ο καθένας θέλει να φτάσει στο τέλος. Νιώθω τυχερός που θα το ζήσω από κοντά. Καλή σας διασκέδαση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook