Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προειδοποίησε τους παίκτες του Survivor All Star ότι θα είναι το σκληρότερο αγωνιστικά παιχνίδι που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Μια μέρα μας χωρίζει από την πρεμιέρα του Survivor All Star και όλα δείχνουν, πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα είναι πιο αυστηρός από κάθε άλλη χρονιά με τυχόν παραστρατήματα των παικτών.

Μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» αποκαλύφθηκε η δομή των πρώτων επεισοδίων του ριάλιτι επιβίωσης,

Στο πρώτο επεισόδιο, το κοινό θα δει τους παίκτες να φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και να απολαμβάνουν ένα μεγαλοπρεπές δείπνο. Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομάδες και θα ακολουθήσει αγώνισμα επάθλου αλλά και ασυλίας.

Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι από την πρώτη μέρα θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/1) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1) θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, το συμβούλιο για τον τρίτο υποψήφιο, ενώ θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει δύο προειδοποιήσεις στους παίκτες του Survivor All Star, πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Πρώτον αν βρεθεί κάποιος με κινητό πάνω του και κάνει χρήση, θα αποχωρεί άμεσα από το παιχνίδι. Δεύτερον, ο Τούρκος παραγωγός προειδοποίησε ότι θα είναι το σκληρότερο αγωνιστικά παιχνίδι. Αυτό έφερε μια αναστάτωση στον Περικλή Κονδυλάτο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook