Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν την 27χρονη Αναστάζια, ωστόσο αναμένεται και τυπικά η σορός να αναγνωριστεί από την μητέρα της και τον Πολωνό σύντροφο της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της 27χρονης που είχε εξαφανιστεί στην Κώ από τις 12 Ιουνίου αποδίδεται σε στραγγαλισμό καθώς φέρεται να έχει σημάδια γύρω από το λαιμό της.

Όπως έγινε γνωστό το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα δέντρο μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και κοντά σε υδροβιότοπο από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Η σορός εντοπίστηκε σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ παράλληλα την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης (φωτογραφία από το kosnews24.gr)

Για την ώρα βασικός ύποπτος θεωρείται ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκαλαντές στο σπίτι του οποίου πήγε η 27χρονη Αναστάζια, όπως δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας, πριν χαθούν τα ίχνη της και αρχίσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ο 32χρονος που συνελήφθη πριν από 3 μέρες και κατηγορείται για την αρπαγή της δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα. Ο ισχυρισμός του είναι ότι η άτυχη κοπέλα ήταν μεθυσμένη, την πήγε σπίτι, συνευρέθηκαν ερωτικά με τη συναίνεση της και στη συνέχεια την άφησε σε ένα σημείο που του είχε πεί, χωρίς όμως όλα αυτά να επιβεβαιώνονται είτε από κάμερες ασφαλείας είτε από μαρτυρίες. Επιπλέον, ο 32χρονος φέρει γρατσουνιές και σημάδια πάλης.

Παράλληλα μετά τις εξελίξεις με την σορό της 27χρονης έχει προσαχθεί και ανακρίνεται και ο συγκάτοικος του.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας χωρίς ο 32χρονος να έχει ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικο του- ότι σκόπευε να φύγει.

«Ο 32χρονος, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος. Την περασμένη Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα είδα τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι μου, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του.
Με προσπέρασε χωρίς να μου μιλήσει, φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα μου, προκειμένου να τον βοηθήσει να εκδώσει ένα εισιτήριο», περιέγραψε γειτόνισσά του. Κι άλλες μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 32χρονου, ώρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook