Εκ νέου κλήθηκε στον ανακριτή για κατάθεση ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια . Στο μικροσκόπιο των ερευνών το κινητό της από το οποίο οι αστυνομικοί προσδοκούν να αντλήσουν στοιχεία για τις κινήσεις της παρά το γεγονός ότι έχει αφαιρεθεί η κάρτα sim

Ο 28χρονος Πολωνός έδωσε διευκρινίσεις στους αστυνομικούς- Πλέον είναι μαζί με τη μητέρα της 27χρονης Αναστάζια στα δικαστήρια.

Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε και έδωσε στους αστυνομικούς που ερευνούν την αποτρόπαια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, ο φίλος της κοπέλας, με τον οποίο είχε έρθει μαζί για να εργασθούν το καλοκαίρι στην Κω.

Ο νεαρός, που ήταν ο άνθρωπος που κατήγγειλε την εξαφάνιση της κοπέλας, κλήθηκε να διευκρινίσει συγκεκριμένα σημεία από όσα είχε ήδη καταθέσει, ενώ πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια στα δικαστήρια της Κω.

Η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης έξω από το γραφείο του ανακριτή, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε το protothema.gr.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών το κινητό της Αναστάζια  που βρέθηκε πεταμένο σε εγακατελεκειμμένο σπίτι, κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της και από το οποίο οι αστυνομικοί προσδοκούν να αντλήσουν στοιχεία για τις κινήσεις της παρά το γεγονός ότι έχει αφαιρεθεί η κάρτα sim.

Στον ανακριτή στην Κω αναμένεται να μεταχθεί σε λίγη ώρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της κοπέλας και είχε συλληφθεί πριν τον εντοπισμό της σορού του. Ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές: Ο πελάτης μου αρνείται όλες τις κατηγορίες
O συνήγορος του 32χρονου Ζαφείρης Δρόσος μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. είπε ότι ο πελάτης τους αρνείται τόσο την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης όσο και της δολοφονίας της .

Ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες ενώ όπως είπε δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Επίσης ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, διευκρίνισε ότι το αδίκημα στο οποίο θα ανακριθεί είναι μόνο αυτό που αφορά την αρπαγή της 27χρονης

.
Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Σήμερα η νεκροτομή
Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Πολωνής, η οποία δολοφονήθηκε στο νησί της Κω και η σορός της βρέθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αλυκής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook