Αρνείται την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που υπεραμύνεται της αθωότητας του.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του στην Κω, στην περιοχή Αλυκές.

Ο 32χρονος μετά από λίγα λεπτά στο γραφείο της ανακρίτριας ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη (21/6).

«Δεν έχω κάποια περαιτέρω πληροφορία που μπορώ να μοιραστώ. Δεν μπορώ να σας δώσω καμία πληροφορία για την υπόθεση μέχρι το στάδιο της απολογίας του», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου στο MEGA.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η μητέρα της Αναστάζια που βρίσκεται στην Κω μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, η οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της 27χρονης κάνουν λόγο για στραγγαλισμό, καθώς δεν βρέθηκε αίμα, ενώ φαίνεται να υπήρξε και πάλη, γιατί στον λαιμό και στα χέρια του 32χρονου υπόπτου υπάρχουν αμυχές.
Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης κοπέλας. Η σορός της 27χρονης Αναστάζια μεταφέρθηκε στη Ρόδο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κω.

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της 27χρονης
Η αστυνομία κάλεσε εκτάκτως τον σύντροφο της Αναστάζια, καθώς μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο βρέθηκε το Σάββατο, εντοπίστηκαν μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση μεταξύ της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Βασικός ύποπτος χωρίς όμως να έχει πει το παραμικρό, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί για αρπαγή από την περασμένη Πέμπτη.

Εάν και δεν έχει ομολογήσει, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ενδεχόμενο πως είναι το άτομο που ευθύνεται για τον χαμό της 27χρονης Αναστάζια με τις έρευνες της αστυνομίας όμως να μην στρέφονται μόνο σε αυτόν τον άνδρα.

Υπήρχε συνεργός;
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών της Πολιτικής Προστασίας, οι διασώστες είχαν ξαναπεράσει από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης, ωστόσο μετά από έλεγχο δεν είχαν εντοπίσει ούτε ένα σημάδι της Αναστάζια. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του) 

«Την Παρασκευή το μεσημέρι που ξεκίνησαν οι έρευνες το πρώτο σημείο που ελέγξαμε ήταν το σημείο εκεί κοντά που βρέθηκε το πτώμα. Σηκώσαμε το drone και υπήρχε ένδειξη για σκάψιμο στο σημείο εκείνο. Ελέγξαμε και είδαμε ότι ήταν σκάψιμο από ζώο», είπε.

«Λίγο πιο δεξιά ήταν η συστάδα των δέντρων που βρέθηκε η κοπέλα. Η βλάστηση ήταν χαμηλή, τα χόρτα δεν ήταν πάνω από 30 με 40 πόντους, αλλά τα δέντρα ήταν αρμυρίκια. Μας κίνησε την περιέργεια, πήγαμε κοντά και τα ελέγξαμε. Την επόμενη ημέρα πέρασε από το εκείνο το σημείο ο σκύλος που ήρθε από τη Σάμο. Σκανάραμε τουλάχιστον 3 με 4 φορές το σημείο».

Ο ίδιος εκτίμησε πως το πτώμα της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο λίγες ημέρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου συγκεκριμένα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός στη μεταφορά της σορού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook