Ένα νέο βίντεο από το μοιραίο βράδυ λίγη ώρα πριν τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, βλέπει το φώς της δημοσιότητας

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ προβλήθηκε βίντεο –ντοκουμέντο , στο οποίο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσίανός με την 27χρονη Αναστάζια να επιβαίνουν στη μηχανή του, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023, λίγο πριν δολοφονηθεί στην Κώ.

Το ρολόι της κάμερας δείχνει 00:08:16 μεσάνυχτα της Τρίτης, αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της οικίας, το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά, δηλαδή η πραγματική ώρα που φεύγουν από το σπίτι του 32χρονου, είναι 22:59 βράδυ Δευτέρας.

Τα στοιχεία και τα βίντεο – ντοκουμέντο οδηγούν την ΕΛΑΣ στο σενάριο ότι ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός μετέφερε την 27χρονη στις Αλυκές, την βίασε και αμέσως μετά την στραγγάλισε.
Έπειτα επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως μετά απο τρία λεπτά ξαναέφυγε έχοντας πάρει μαζί του σακούλες σκουπιδιών για να τυλίξει την σορό της.

Σε άλλο βίντεο, δύο ημέρες μετά το έγκλημα, ο Μπαγκλαντεσιανός φαίνεται να περνάει πεζός μπροστά από την ίδια κάμερα, και να κατευθύνεται προς το σημείο που φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία και να επιστρέφει μετά από έντεκα λεπτά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό ταυτοποίησαν τον 32χρονο, ο οποίος δεν ομολόγησε ποτέ τον βιασμό και την δολοφονία της Αναστάζια.

Ο δράστης κρατείται προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, μέχρι να βγει η απόφαση σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί.

Κως: Απολογήθηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της Αναστάζια

Στην ανακρίτρια της Κω οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή, ανθρωποκτονία και βιασμό της 27χρονης από την Πολωνία, για να δώσει απαντήσεις για το φρικτό έγκλημα.
Για τρεις ολόκληρες ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας στην Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Μέχρι στιγμής, η θέση του 32χρονου κατηγορούμενου παραμένει αμετακίνητη. Αν και επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με την 27χρονη, ισχυρίζεται ότι την άφησε στο σημείο που εκείνη είχε ραντεβού με τον Πολωνό σύντροφό της.
«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», κατέθεσε ο 32χρονος κατηγορούμενος.

«Ασχολείται η εισαγγελία της Πολωνίας με το πτώμα του παιδιού μας»
Στο LIVE NEWS μίλησε ο πατέρας της 27χρονης ο οποίος αναφέρει ότι η εισαγγελία της Πολωνίας ανέλαβε τα έξοδα για τη μεταφορά της 27χρονης από την Ελλάδα στον τόπο καταγωγής της για να πραγματοποιηθεί η ταφή του παιδιού τους.

Οι πολωνικές Αρχές μάλιστα, θα πραγματοποιήσουν δεύτερη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας.
«Αποφασίστηκε και η εισαγγελία της Πολωνίας να ασχοληθεί με το πτώμα του παιδιού μου και η μεταφορά να γίνει με έξοδα της εισαγγελίας. Μετά θα μείνει μόνο η ταφή και υπάρχουν μεγάλα έξοδα. Θα μας μείνουν στην οικογένεια μόνο τα έξοδα της ταφής. Το πολύ πολύ θα γίνει ένας έρανος στο ίντερνετ και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τη θάψουμε με αξιοπρέπεια. Οι πολωνικές Αρχές θέλουν να κάνουν δεύτερη νεκροψία και στην Πολωνία και για αυτόν τον λόγο πρέπει να μεταφερθεί το σώμα άμεσα εδώ, οπότε το κόστος θα καλυφθεί από αυτούς», δηλώνει ο πατέρας της Αναστάζια.

Είχε δεύτερο κινητό
Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 32χρονος, αμέσως μετά από τη στυγερή δολοφονία, απενεργοποίησε το κινητό που παρέδωσε κατά τη σύλληψή του για να σβήσει τα ίχνη του, ενεργοποίησε όμως μία δεύτερη συσκευή από την οποία προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για να αποκρύψει το άγριο έγκλημα.
Το δεύτερο κινητό που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ωστόσο με την εύρεσή του αναμένεται να προκύψουν και άλλα δεδομένα για να συμπληρωθεί το παζλ και να απαντηθούν ερωτήματα που μέχρι τώρα παραμένουν αναπάντητα.

Έψαχνε στο διαδίκτυο «πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα» – Νέα στοιχεία για την Κω

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, και παρά την προσπάθεια που έκανε ο 32χρονος να σβήσει τα ψηφιακή του ίχνη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος αυτών και τα όσα βρήκαν τρομάζουν.

Εύρημα πρώτο ήταν τα μηνύματα προς την αδερφή του, στα οποία φαίνεται να της έλεγε ότι έχει κάνει «κάτι φριχτό», με την ίδια να τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία.

Αυτό που σοκάρει όμως είναι το γεγονός πως ο 32χρονος, το βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης, έψαχνε βίντεο στο YouTube για το πώς θα μπορούσε να εξαφανίσει ένα πτώμα.

Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι το βίντεο που παρακολούθησε, έδειχνε βήμα βήμα όσα ο ίδιος έκανε μετά τη δολοφονία, στην προσπάθεια του να κρύψει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Επιπλέον στοιχείο που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι ότι ο κρατούμενος πλέον κατηγορούμενος δολοφόνος, τη μέρα πριν το έγκλημα, έβλεπε στο διαδίκτυο βίντεο με βιασμούς γυναικών.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, φαίνεται ότι αναζητούσε βίντεο με βιασμούς γυναικών στη ζούγκλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook