Τι είπε για τα όσα έγιναν στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τα σχέδια της μίλησε η Μαρία Κορινθίου

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» εντόπισε την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη στο αεροδρόμιο καθώς πήγαιναν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αυστρίας.

«Η ταινία μας ‘’Abyss in’’ θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βιέννης και πραγματεύεται τις τρεις τελευταίες ημέρες ενός ανθρώπου που πάσχει από Αλτσχάιμερ».

Η Μαρία Κορινθίου όμως είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού και όπως είπε θέλει να ασχοληθεί με το κομμάτι του πολιτισμού και να κάνει κάποια πράγματα.

Από τη άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης θα είναι και εκείνος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και όπως είπε χαρακτηριστικά θα είναι συνοδοιπόρος του Γιάννη Βούρου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν είδε το «Πρωινό», απάντησε πως δεν το είδε και πως η συμμετοχή της, της άφησε γλυκόπικρη γεύση ενώ σε ερώτηση για το πώς του φάνηκε η Μαρία στο «Πρωινό», ο Γιάννης Αϊβάζης είπε πως ήταν πολύ καλή και πως ό,τι κάνει το κάνει καλά, αρκεί να είναι ήρεμη.

«Στον Γιώργο Λιάγκα δεν έστειλα μήνυμα για καλή πρεμιέρα. Ακούστηκαν και έγιναν πολλά σε σχέση με εμένα και το ‘’Πρωινό’’. Τώρα είμαι καλά. Είμαι άνθρωπος που με όποιον συνεργάζομαι θέλω να γίνεται όμορφα και ωραία », είπε η Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε πως έρχονται νέες προτάσεις και φέτος απ’ ότι φαίνεται αρκεί να υπάρχει ηρεμία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook