Έντονη αντιδικία έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πρώην «κολλητές» φίλες που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια .

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπορεί κάποτε να ήταν πολύ καλές φίλες, μετά το «Survivor All Star» όμως όλα άλλαξαν.

Μπήκε τέλος στη φιλία τους αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης με την ένταση να κλιμακώνεται και την αντιπαράθεση τους να εκδηλώνεται δημόσια.

Τελευταία εξέλιξη τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό ΣουΣου», οι δύο πρώην παίκτριες του «Survivor All Star» συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, γεγονός που αποτέλεσε την αιτία της νέας τους διαμάχης.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας «Nikos Takis». Η πρώτη όχι μόνο άνοιξε την πασαρέλα αλλά μάλιστα ξαναβγήκε στο τέλος μαζί με τον σχεδιαστή, κάτι που φαίνεται να εξόργισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους ισχυρισμούς της πρώην φίλης της και αυτό την οδήγησε στο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν επιτρέπεται να μιλάει για εκείνη δημόσια.

H πρώτη αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου
Τo ΤLIFE επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ωστόσο δε θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

«Δεν έχω ενημερωθεί από τον δικηγόρο μου για τα ασφαλιστικά μέτρα. Ενημερώθηκα από τα Μέσα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Δε με απασχολεί. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μπορείτε να ρωτήσετε την ίδια να σας πει τι έγινε, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο» ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook