Κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα μέχρι αύριο που απολογείται. Ο πρώην σύζυγος της Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της. Την έβριζε και την απειλούσε, λέει για τον οδηγό της μοτοσιλέτας αναφορικά με το επεισόδιο.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί η Εύη Βατίδου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου όταν μετά από καταδίωξη, εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, η οποία νωρίτερα της είχε σπάσει τον καθρέφτη.

Την υπεράσπισή της έχει αναλάβει ο πρώην σύζυγός της, δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θα παραστεί αύριο για την απολογία της κυρίας Βατίδου.
Σε βάρος της Εύης Βατίδου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη με την ίδια να παραμένει κρατούμενη στο ΑΤ Γλυφάδας μέχρι την απολογία της.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας, καθώς η Εύη Βατίδου γυρνούσε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της. Όπως καταγγέλει ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση από οδηγό μοτοσικλέτας.
«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

Συγκεκριμένα, η 57χρονη που επέβαινε στη μηχανή μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας σπάσει το χέρι και το πόδι της

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/11) στην περιοχή της Γλυφάδας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 57χρονης, , η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας
Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook