Ρωμανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα για τις «τουφεκιές λιμενικών» από τον Νίκο Παππά – «Ένα κανονικό κόμμα θα τον είχε διαγράψει»
H ευθιξία είναι άγνωστη λέξη για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που ζητά την αποπομπή του ευρωβουλευτή.
Έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, προκάλεσαν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, σχετικά με τον ανασχηματισμό στις οποίες, μεταξύ άλλων, ανέφερε «θα φοβόμαστε να βγούμε με τη βάρκα μας αν μας έχει “τσιμπήσει” και λίγο ο ήλιος, μη μας τουφεκίσει κανένας λιμενικός».
«Φυσικά η ευθιξία είναι άγνωστη λέξη για ένα κόμμα που έχει ακόμα στις τάξεις του και στην πρώτη σειρά των βουλευτικών του εδράνων τον καταδικασμένο 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο Νίκο Παππά¨, αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός μέσω ανάρτησης του.
Όλη η ανακοίνωση του Νίκου Ρωμανού για τον Νίκο Παππά
«Ο λαλίστατος κ. Καραμέρος, ο οποίος έχει βγάλει από χθες δύο ανακοινώσεις για έναν υπουργό που παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, δεν έχει βρει ακόμα μια κουβέντα να πει για τον νέο οχετό του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά που, σχολιάζοντας την αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, δήλωσε ότι «θα φοβόμαστε να βγούμε με τη βάρκα μας αν μας έχει “τσιμπήσει” και λίγο ο ήλιος, μη μας τουφεκίσει κανένας λιμενικός»!
Φυσικά η ευθιξία είναι άγνωστη λέξη για ένα κόμμα που έχει ακόμα στις τάξεις του και στην πρώτη σειρά των βουλευτικών του εδράνων τον καταδικασμένο 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο Νίκο Παππά.
Ένα κανονικό κόμμα θα είχε ήδη διαγράψει τον Ευρωβουλευτή κ. Παππά όταν αποκαλούσε τη ΝΔ «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων και βιαστών», όταν εξαπέλυε φρικώδεις επιθέσεις σε αστυνομικούς, όταν απειλούσε με «πεϊνιρλί» και ότι «θα κλαίει η μάνα τους», καθώς και όταν έκανε χυδαίες σεξιστικές επιθέσεις στα social media, δηλαδή πολύ πριν το σημερινό νέο ατομικό ρεκόρ αθλιότητας και χυδαιότητας.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ των καταδικασμένων υπουργών, του 13-0, των παρα-υπουργείων Δικαιοσύνης, της «νεκρής Μαρίας του Έβρου» και της διεθνούς καμπάνιας δυσφήμισης και κατασυκοφάντησης της χώρας μέσω fake news, είναι απλώς Δευτέρα…»
Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά που προκάλεσαν την αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA σχολίασε με καυστικό τρόπο τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
«Προτείνω την επόμενη φορά ο πρωθυπουργός να τους αλλάζει κούρεμα ή γραβάτα, για να μην κουράζει με τα νέα γραφεία. Είναι δίκαιος αρχηγός, όλα τα πρωτοπαλίκαρα τα ‘βόλεψε’».
«Νομίζω είναι σκανδαλώδες να μπει ο Μάκης Βορίδης, ο τύπος με το τσεκούρι, στο κομμάτι του μεταναστευτικού. Θα φοβόμαστε να βγούμε με τη βάρκα μας στη θάλασσα, αν μας έχει τσιμπήσει και λίγο ο ήλιος, μην μας τουφεκίσει κανένας λιμενικός πλέον. Προκαλεί με αυτή την επιλογή».
«Επιβραβεύτηκε και ο Χρυσοχοΐδης για το ξύλο που έριχνε σε παιδάκια και οικογένειες στις διαδηλώσεις, ο Φλωρίδης με την αμερόληπτη δικαιοσύνη που έχουμε στην Ελλάδα, άλλη μία επιβράβευση για τον Άδωνι Γεωργιάδη».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: Επιδιώκουμε μία ακόμη εκλογή, όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα – Την άνοιξη η πρώτη εξόρυξη για φυσικό αέριο
- Λήξη συναγερμού στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του – Συνελήφθη ο άνδρας
- Το ΥΠΕΞ απαντά στην Άγκυρα για την Τριπολιτσά: Η Ιστορία επιβιώνει της προπαγάνδας
- Θρίλερ στη Νίκαια: Άνδρας κρατά όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος
- «Η ζωή σου είναι λίγη»: Ο 38χρονος πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα κατά της πρώην συντρόφου του στη Καλαμάτα
- Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Όταν τελείωσα το σχολείο, καταστραφήκαμε λίγο οικονομικά, οι γονείς μου χτυπήθηκαν πάρα πολύ από την κρίση (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Γκάλη
- Λάβρος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Στάθη Σχίζα: “Δεν κάνεις τέτοια δήλωση” (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook