Στο νοσοκομείο πήγε 8χρονος μαθητής του Δημοτικού από τη Μεταμόρφωση, μετά από επίθεση από τους ίδιους του τους συμμαθητές.

Ο πατέρας, μάλιστα, του παιδιού, εκτός από μηνύσεις σε βάρος των γονέων της άγριας τριάδας, στράφηκε και εναντίον του διευθυντή του σχολείου, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει από το 2019 και για δύο ολόκληρα χρόνια το παιδί του δεχόταν bullying και παρενοχλήσεις από τους τρεις συμμαθητές του.

Η τριάδα πραγματοποιούσε επιθέσεις σε βάρος του μικρού μαθητή, τον έριχνε κάτω και τον χτυπούσε και παρά τις εκκλήσεις του πατέρα στον διευθυντή και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κατάσταση όχι μόνο παρέμενε η ίδια αλλά χειροτέρευε.

Μέχρι που το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μια επίθεση που δέχθηκε ο μικρός από τους συμμαθητές του και τον οδήγησε με αφόρητους πόνους άρον- άρον μέσα στη νύχτα στο νοσοκομείο, έκανε το ποτήρι της ανοχής να ξεχειλίσει και τον 45χρονο να περάσει το πρωί του Σαββάτου κατώφλι του Τμήματος Μεταμόρφωσης για να υποβάλλει μήνυση εναντίον των γονέων των τριών αγοριών, του διευθυντή και του στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Όταν το Σάββατο, ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα της Μεταμόρφωσης αγανακτισμένος για όλα όσα είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα στο νοσοκομείο, στη μήνυση που κατέθεσε ξεδίπλωσε όλο το σκηνικό του τρόμου.

Μια άγρια κατάσταση με θύμα το 8χρονο παιδί του που τη βιώνει από τα 6 του χρόνια.

Ο 45χρονος αναφέρθηκε και στις άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί ο μαθητής, εδώ και 2 χρόνια.

Το βίντεο από την Κοινωνία Ώρα MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook