Την αμέριστη συμπαράστασή τους στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης εκφράζουν τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ , υπογραμμίζοντας ότι δεν προτίθενται να απολογηθούν για τις πράξεις πρώην συνεργατών τους.

Σκληρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να εμπλέξουν τους Πυξ Λαξ στην υπόθεση παιδεραστίας για την οποία καταδικάστηκε ντράμερ που συνεργάστηκε με το συγκρότημα στέλνουν ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε γι αυτή την θλιβερή ιστορία έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό. Όπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο και πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες .Από κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών,των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας…», αναφέρει το συγκρότημα.

Πυξ Λαξ: «Έχουμε συγκλονιστεί»
Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος δηλώνουν συγκλονισμένα και απειλούν με προσφυγή στη δικαιοσύνη καθώς όπως αναφέρουν η μπάντα…«δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματος της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λαϊκ η για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα απο το φως της δημοσιότητας».

Ντράμερ της ντροπής
Την γενικότερη ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του πρώην συνεργαζόμενου με το διάσημο συγκρότημα ντράμερ αποκάλυψε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα.

Μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, ο δικηγόρος του 16χρονου σήμερα θύματος, σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Τον Απρίλιο, ο 70χρονος πλέον, ντράμερ αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Εφετείο επιχειρώντας παρά τις πράξεις του να μειώσει την πρωτόδικη ποινή του, των 11 ετών.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook