Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν θέλει ο Μάνος ας έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με νέες δηλώσεις της προκαλεί τον Μάνο Δασκαλάκη να πάει στις φυλακές να τη δεί.
Για μια ακόμη φορά η Ρούλα Πιπσιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αρνείται την κατηγορία.
Η 33χρονη, σύμφωνα με το Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της να πάει στο σωφρονιστικό κατάστημα και να τη δει. «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας», λέει.
Μετά τον εντοπισμό κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη ασφυξίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου» επανέλαβε.
Μάλιστα, η ίδια παραδέχεται ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο» είπε. Η 33χρονη υποστηρίζει ότι έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της, που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.
Τι είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης
Η νέα παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.
«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είχε πει χαρακτηριστικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook