Στην κορυφή των αποτελεσμάτων στους κύκλους της Opel/Vauxhall βρέθηκε η Opel Ελλάς το 2020

Εξαιρετική ήταν η επίδοση της Opel Ελλάς το 2020, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει το υψηλότερο μερίδιο της αγοράς στα επιβατικά αυτοκίνητα μεταξύ των υπολοίπων θυγατρικών αλλά και εισαγωγικών εταιριών στην Ευρώπη στους κόλπους της Opel/Vauxhall.

«Η πανδημία COVID-19 επηρέασε αρνητικά την αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολό της. Παρά την μείωση των πωλήσεων, η Opel Ελλάς προέβλεψε επιτυχώς τη διακύμανση της ζήτησης και κατάφερε να διατηρήσει τη διείσδυσή της στην αγορά στα επίπεδα του 2019» δήλωσε ο Λεωνίδας Μισαλάκης, Country Director.

Εστιάζοντας τα δύο τελευταία χρόνια σε μοντέλα που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις νέες αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών CO2, η Opel/Vauxhall κατάφερε να βρεθεί σε ηγετική θέση. Και σε αυτόν τον τομέα η συνδρομή της Opel Ελλάς ήταν εξόχως σημαντική, καθώς τα ετήσια αποτελέσματά της ήταν αισθητά βελτιωμένα έναντι του στόχου που είχε τεθεί στην οργάνωση.

Η περσινή χρόνια απέδειξε ότι η Opel έχει ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς και μπόρεσε να αντέξει, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού και τα lockdown.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook