Έγκλημα στην Άρτα: «Μετάνιωσα, ήταν η κακιά στιγμή» είπε ο φονιάς του πεθερού του (video)

«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της» είπε έξω από τα δικαστήρια που προσήχθη ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι Άρτας.
«Ζητάω συγνώμη, έχω μετανιώσει» ήταν τα πρώτα του λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν σήμερα τον συνέλαβαν στο βουνό στην Άρτα όπου κρυβόταν μετά το φόνο του πεθερού του.
Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα και τον ανακριτή ο 29χρονος έλαβε προσθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το arta2day.gr.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν η κακιά στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα».
«Να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, τον δολοφόνο» λέει η πεθερά του 29χρονου
«Να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, τον δολοφόνο» είναι μερικά από τα λόγια της δυστυχισμένης συζύγου του 75χρονου άντρα που σκότωσε ο γαμπρός του όταν τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους στο χωριό. με πρόφαση να δει το παιδί του.
Η πεθερά του υποστηρίζει ότι ο 29χρονος είχε σχεδιάσει να κάνει κακό στην οικογένειά του. Αρχικά τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ότι θέλει να δει το παιδί του. Η πρώην γυναίκα του και μάνα του παιδιού το δέχτηκε και τον κάλεσε να έρθει στο χωριό να δει το παιδί και να παίξουν στην αυλή.
Ο δράστης, λέει η πεθερά του στο protothema.gr , είχε άλλο σχέδιο. Μόλις έφτασε στο σπίτι με το αυτοκίνητό του έβγαλε το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια άρπαξε με το ένα χέρι το παιδί από κάτω και πήγε να φύγει. Τότε τον πρόλαβε ο 75χρονος πεθερός του και αυτός τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στον θώρακα και την καρδιά.
Η γυναίκα περιγράφει τη δύσκολη ζωή της κόρης της στα χέρια του 29χρονου. Όπως λέει, προκαλούσε συνεχώς επεισόδια, μεθούσε, χαρτόπαιζε και στη συνέχεια ξεσπούσε στην οικογένειά του, με αποκορύφωμα μια ημέρα που πήγε να την πνίξει την γυναίκα του λίγο καιρό πριν οι δυο τους χωρίσουν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook