Έγκλημα στην Άρτα: «Μετάνιωσα, ήταν η κακιά στιγμή» είπε ο φονιάς του πεθερού του (video)
«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της» είπε έξω από τα δικαστήρια που προσήχθη ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι Άρτας.
«Ζητάω συγνώμη, έχω μετανιώσει» ήταν τα πρώτα του λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν σήμερα τον συνέλαβαν στο βουνό στην Άρτα όπου κρυβόταν μετά το φόνο του πεθερού του.
Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα και τον ανακριτή ο 29χρονος έλαβε προσθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το arta2day.gr.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν η κακιά στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα».
«Να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, τον δολοφόνο» λέει η πεθερά του 29χρονου
«Να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, τον δολοφόνο» είναι μερικά από τα λόγια της δυστυχισμένης συζύγου του 75χρονου άντρα που σκότωσε ο γαμπρός του όταν τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους στο χωριό. με πρόφαση να δει το παιδί του.
Η πεθερά του υποστηρίζει ότι ο 29χρονος είχε σχεδιάσει να κάνει κακό στην οικογένειά του. Αρχικά τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ότι θέλει να δει το παιδί του. Η πρώην γυναίκα του και μάνα του παιδιού το δέχτηκε και τον κάλεσε να έρθει στο χωριό να δει το παιδί και να παίξουν στην αυλή.
Ο δράστης, λέει η πεθερά του στο protothema.gr , είχε άλλο σχέδιο. Μόλις έφτασε στο σπίτι με το αυτοκίνητό του έβγαλε το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια άρπαξε με το ένα χέρι το παιδί από κάτω και πήγε να φύγει. Τότε τον πρόλαβε ο 75χρονος πεθερός του και αυτός τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στον θώρακα και την καρδιά.
Η γυναίκα περιγράφει τη δύσκολη ζωή της κόρης της στα χέρια του 29χρονου. Όπως λέει, προκαλούσε συνεχώς επεισόδια, μεθούσε, χαρτόπαιζε και στη συνέχεια ξεσπούσε στην οικογένειά του, με αποκορύφωμα μια ημέρα που πήγε να την πνίξει την γυναίκα του λίγο καιρό πριν οι δυο τους χωρίσουν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης : Το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης χτύπησε alarm και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε 50 λεπτά μετά – Επί τάπητος η μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία για τους δύο γιατρούς (βίντεο)
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Ρέμο για τους Gipsy Kings
- Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ιστορία με τον 12χρονο Γιώργο Μαζωνάκη – «Εδώ θα κάνουμε τέχνη Πετράκο. Αυτό οι μεγάλοι το πληρώνουν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί για τον θάνατό του – «κλειδί» η φωτογραφία του τραγουδιστή από την κλινική – Τα στοιχεία που θα κρίνουν την τύχη τους
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Συγκίνηση στην εξόδιο ακολουθία – Στο Γ’ Νεκροταφείο η ταφή (βίντεο)
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook