Συνεχίζει να προκαλεί με τα όσα είπε για τον βιασμό των γυναικών, ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, ο οποίος ενώ χθες ζήτησε με γραπτή του ανακοίνωση συγνώμη, σήμερα μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA τόνισε ότι δεν αναθεωρεί τις δηλώσεις του.

“Θα τα αναθεωρήσω όποτε θεωρώ εγώ, εάν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω” είπε ο ιεράρχης στο MEGA, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την τοποθέτηση του ότι : «Αν έχει βιαστεί … Δεν κάθεται και μια γυναίκα και να βιάζεται χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Ε, ε μη τρελαθούμε», «δε μένει έγκυος με αυτό το θέμα πρέπει να έχει συμμετοχή (…) πρέπει να ενεργήσουν και οι δύο για γίνει σύλληψις».
Στο θέμα τοποθετήθηκε και η Ιερά Σύνοδος, η οποία με σκληρή της ανακοίνωση διαχώρισε τη θέση της από τις δηλώσεις του κ. Χρυσόστομου.

Ο Μητροπολίτης μίλησε σήμερα Σάββατο στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και φάνηκε αμετανόητος, ενώ τα έβαλε και με την υπουργό Παιδείας για το θέμα των Θρησκευτικών.

Προκλητικός και αμετανόητος παραμένει ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος. Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA δήλωσε πως εμμένει στις απόψεις του περί βιασμού και αμβλώσεων.
«Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω. Δεν αναθεωρώ…», είπε ο μητροπολίτης μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

Την ίδια στιγμή ο μητροπολίτης καταφέρθηκε και κατά της υπουργού Παιδείας.

“Εκείνη δεν προσβάλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθήσει τα Θρησκευτικά; Ε;», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook