Θεσσαλονίκη: Θλίψη για την 6χρονη που πέθανε μετά από διπλή ανακοπή – Είχε αυτοκτονήσει και ο πατέρας της
Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φώς στον αιφνίδιο θάνατο της 6χρονης που πέθανε ξαφνικά μετά από διπλό επεισόδιο ανακοπής καρδιάς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης .
Θλίψη και θρήνος επικρατεί στο Σοχό Θεσσαλονίκης από τον ξαφνικό θάνατο της 6χρονης, καθώς η οικογένεια πριν από ένα χρόνο έχασε και τον πατέρα της ο οποίος αυτοκτόνησε.
Η 6χρονη το καλοκαίρι είχε περάσει κορωνοϊό αλλά είχε γιατρευτεί και ήταν καλά μέχρι προχτές που ένιωσε έντονη αδιαθεσία και η μητέρα της την πήγε στο Κέντρο Υγείας Σοχού και απο εκεί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήταν ταλαιπωρημένο μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου και, κατά τη διάρκεια της εξέτασης από τους γιατρούς, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άμεσα σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες επί μία ώρα, προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή την εξάχρονη -και, αρχικά, τα κατάφεραν.
Ωστόσο λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη ΜΕΘ Παίδων, υπέστη και δεύτερη ανακοπή και τελικά δεν τα κατάφερε.
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου κοριτσιού.
Είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας της πριν ένα χρόνο
Κάτοικος του Σοχού Θεσσαλονίκης συγκλονίζει με όσα αναφέρει για την απώλεια της οικογένειας: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Ένα τόσο μικρό κορίτσι να φεύγει τόσο άδικα. Η οικογένεια του κοριτσιού μένει εδώ στο χωριό μας και είναι ήδη πονεμένη απο πριν, καθώς ο πατέρας του παιδιού αυτοκτόνησε πριν απο περίπου ένα χρόνο. Ατελείωτος ο πόνος στην οικογένεια και τότε. Και τώρα έφυγε και το παιδάκι. Πως θα το αντέξει η μητέρα και αυτό τώρα;
«Το κοριτσάκι είχε περάσει κορωνοϊό κάπου στα τέλη του καλοκαιριού και είχε γίνει καλά. Τώρα έγινε αυτό και δυστυχώς έφυγε απο τη ζωή. Μόνο οι γιατροί μπορούν να βρούν αν έχει σχέση αυτό ή οχι βέβαια».
Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία η μητέρα της 6χρονης μετέφερε μόνη της το παιδιί στο Κέντρο Υγείας γιατί στην περιοχή υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο και ήταν απασχολημένο με άλλο περιστατικό
Ολες οι Ειδήσεις
- To Sing for Greece 2027 έρχεται στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη
- «Νταντά της Γειτονιάς»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο MEGA – Δείτε το τρέϊλερ
- Ισπανία: Στους 69 αυξήθηκαν οι νεκροί της σιδηροδρομικής τραγωδίας – Τριήμερο πένθος στη χώρα – Φόβοι και γι άλλα θύματα κάτω από τα συντρίμμια – Τρία ηχητικά ντοκουμέντα πριν τη σύγκρουση και τα μοιραία λάθη
- Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,1% η ΝΔ, στο 15,4% η ΕΛΑΣ, στο 14,3% το ΠΑΣΟΚ – Αυτοδύναμη κυβέρνηση ζητά το 46%
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν ομαδικά έξι άτομα, τον ξυλοκόπησαν και τον πέταξαν στον Θερμαϊκό
- Χρυσοχοΐδης για Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Ενάμιση χρόνο οι έρευνες, δεν αποκλείεται εμπλοκή κρατικών λειτουργών (βίντεο)
- O bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στις των «αιωνίων» στην Euroleague
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1: Ο Δικέφαλος είναι εδώ – Με θωρηκτό Ντιαγέ και super sub Σορετίρε νίκησε την Ένωση και αναπνέει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook