Η μικρή Ευαγγελία , μόλις 2,5 ετών είχε μεταφερθεί με κορωνοϊό από το νοσοκομείο Κορίνθου στο Παίδων.

Εδώ και 10 μέρες η 2,5 ετών Ευαγγελία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα.

Το απόγευμα της Πέμπτης όμως (29 Δεκεμβρίου) το μικρό αγγελούδι , δεν άντεξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και κατέληξε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr.

Η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας, που πέθανε σε ηλικία μόλις 2,5 ετών από τις επιπλοκές του κορωνοϊού, βυθίστηκε στο πένθος.

Όπως είχε πεί ο πατέρας της πριν από μερικές μέρες με δάκρυα στα μάτια, είχε μόλις 1% πιθανότητες να ζήσει

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το κορίτσι είχε 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορωνοϊό διέλυσαν σταδιακά διάφορα συστήματα του οργανισμού του. Δείτε εδώ τη συγκλονιστική δήλωση του.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονταν μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook