Μια 30χρονη μητέρα έριξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα το μόλις 11 μηνών μωρό της.

Η 30χρονη που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε σύμφωνα με το verianet.gr ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έριξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στα νερά στο φράγμα Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 30χρονη γυναίκα έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, καθώς δεν είναι παντρεμένη και το παιδί ήταν εκτός γάμου.

Πληροφορίες του verianet αναφέρουν ότι μετά την αποτρόπαιη πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια και διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο. Την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς το παιδί. Σε ερωτήσεις των γονέων της για το πού βρίσκεται το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς της ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη με το μωρό.

Η γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα.

Μετά από έρευνες, το βρέφος εντοπίστηκε πνιγμένο σε σημείο δίπλα στην όχθη της τεχνητής λίμνης, στο Φράγμα Αλιάκμονα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook