Έως τις 10:30 η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα παραμείνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης έως τις 10:30 αντί στις 10 που ήταν προγραμματισμένο λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών.

Πλήθος κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη, ενώ το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στην ουρά βρίσκονται περισσότεροι από 1.300 άτομα.

Η ουρά ξεκινά από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου και καταλήγει στην Μητροπόλεως στο ύψος της Καπνικαρέας, σχεδόν, δηλαδή, στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Ορισμένοι, μάλιστα, νωρίτερα πέταξαν και τρικάκια στα οποία ήταν γραμμένη η λέξη «αθάνατος»
Οι πρώτες προσελεύσεις του κόσμου στο παρεκκλήσι ξεκίνησαν από τις 6 το πρωί, ενώ οι πολίτες που επιθυμούν να πούν το τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο έχουν έρθει από όλη την Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στο λαϊκό προσκύνημα μετά τις 11, καθώς η κηδεία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 και θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι.

Στις 9:30 το πρωί στο παρεκκλήσι έφτασε η ευρωβουλευτής, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είχε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι θα πάει και στο λαϊκό προσκύνημα και στην κηδεία αφού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος την είχε βαφτίσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook