Τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ για το μπλακ άουτ στην Αττική – Πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες
Μέχρι το βράδυ εκτιμά ο ΔΕΔΔΗΕ ότι θα αποκατασταθούν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ μίλησε μετά την έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία λέγοντας ότι: «Προτεραιότητα θα δοθεί στα νοικοκυριά που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για ώρες, σε Διόνυσο, Άνοιξη, Άγιο Στέφανο».
Όπως είπε η κατάσταση ήταν πρωτοφανής και «το τελευταίο διήμερο καταγράφηκαν 84-85 βλάβες σε κεντρικούς κορμούς τροφοδοσίας μέσης τάσης, πλέον οι 42-43 έχουν αποκατασταθεί».
Εκτίμησε πως έως το βράδυ θα έχει ηλεκτροδοτηθεί η πλειονότητα των κεντρικών μονάδων ώστε να εργαστούν τα συνεργεία στις επιμέρους παροχές.
Επίσης είπε ότι 800 σπασμένα δέντρα στο δίκτυο σημαίνει πως κάθε δύο λεπτά ένα δέντρο έσπαγε, έπεφτε στο δίκτυο και έκανε ζημιά.
Πρόσθεσε πως «μόνο στην Εύβοια έχει γίνει αντικατάσταση 500 στύλων» και το πρόβλημα για πρώτη φορά ήταν σε «όλη την επικράτεια, Αττική, Εύβοια, Κεντρική Ελλάδα, Ζαγόρια, Κρήτη κτλ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παρασκευή Κερασιώτη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της – Φωτογραφίες
- ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0: Λυτρωτής Πινέδα στις καθυστερήσεις
- O ΠΑΟΚ στις Σέρρες νίκησε με 5 -0 τον Πανσερραϊκό και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας
- ΕΛΤΑ: Δείτε τη λίστα με τα 46 καταστήματα που βάζουν «λουκέτο» από αύριο, 3 Νοεμβρίου
- Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή εκδρομή στα Ζαγοροχώρια με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα – Φωτογραφίες
- Στα Βορίζια μεταφέρθηκε η σορός του Φανούρη Καργάκη – Ο σπαραγμός της συζύγου και της αδελφής του ραγίζει καρδιές -Δείτε βίντεο & φωτογραφίες
- Από δύο όπλα έχει χτυπηθεί ο 39χρονος – Δίωξη για ανθρωποκτονία σε δύο από τους τραυματίες για το μακελειό, αναζητούνται άλλοι τρεις άνδρες – Δείτε τα όπλα που βρέθηκαν
- Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός νίκησε με 2 – 0 την ΑΕΛ Novibet
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook