Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών του αιματηρού επεισοδίου στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας όπου σκοτώθηκε ένας 37χρονος , πελάτης που είχε πάει να δεί ποδόσφαιρο.

Η παρέα των 7 Αλβανών που μετά από καβγά μεταξύ τους άνοιξαν πυρ στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας και δολοφόνησαν ένα ανύποπτο πελάτη έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και αποτελούν μέλη συμμορίας που ασχολούνται με εμπόριο ναρκωτικών, προστασία , εκβιασμούς και σωματεμπορία.

Ο αστυνομικός διευθυντής του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση στη Νέα Ιωνία, όπου αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον 37χρονο ομοεθνή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, πρόκειται για μέλη γνωστής συμμορίας στην Αστυνομία.

Για την δράση της συμμορίας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως, «το “L” που έχει ως όνομα η συμμορία είναι το πρώτο όνομα κάποιων λέξεων. Είναι μία ομάδα που προσδιορίζεται από την αστυνομία από το όνομα ενός νυχτερινού κέντρου στα Σεπόλια. Είναι μία ομάδα περίπου 15 ατόμων, αλλοδαπών, με ποινικό παρελθόν, ναρκωτικά, εκβιάσεις, σωματεμπορίες. Οι 4-5 εξ αυτών είναι οι πιο δραστήριοι και έχουν επαφές με αλλοδαπούς κρατούμενους σε φυλακές της χώρας».

«Είναι μία δράση που έχει επιβεβαιωθεί εδώ και 1,5 χρόνο από την ΕΛΑΣ, από το τμήμα εκβιαστών και το οργανωμένο έγκλημα. Ήταν σε κλοιό παρακολούθησης αλλά δεν είχαν υπάρξει κάποιες συνολικές έρευνες από την Ασφάλεια Αττικής, γιατί κατηγορούνται για κάποια αδικήματα αποσπασματικά. Υπήρχε μία δράση και ήταν και σωματοφύλακες σε κάποιους τράπερς και συμμετείχαν σε επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό σε μουσικές εκδηλώσεις», συμπλήρωσε.

Η ομάδα αυτή δεν έχει καμία σχέση με την Greek Mafia, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.
«Υπάρχει μία έμμεση σχέση ως προς την διαδοχή στα θέματα σωματεμπορίας, το οποίο θα αναδειχθεί τις επόμενες ημέρες», επεσήμανε ο δημοσιογράφος.

«Αυτά τα ξεκαθαρίσματα γίνονται σε τέτοιου είδους καταστήματα, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, και δυστυχώς αυτοί που επιλέγουν να περάσουν αυτά τα μηνύματα, δεν υπολογίζουν εάν υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Υπάρχει γέφυρα επικοινωνίας με τις φυλακές, κάποιος ελέγχει από τις φυλακές. Αυτό δεν είναι καινούργιο, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και ανεκτό αυτό», σχολίασε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook