Ανοίγουν την Πέμπτη τα σχολεία Ειδικής Αγωγής στην Αττική
Αποφασίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής να λειτουργήσουν κανονικά από το πρωί της Πέμπτης οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής.
Προηγουμένως, με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, τα στελέχη των αρμόδιων διευθύνσεων της Περιφέρειας, με τον συντονισμό του εκτελεστικού γραμματέα Γ. Σελίμη, επικοινώνησαν με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που βρίσκονται κυρίως σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, προκειμένου να ενημερωθούν για την προσβασιμότητα και αν υπάρχουν ζητήματα που δεν θα επιτρέπουν τη λειτουργία τους από αύριο.
Σε δήλωσή του, ο περιφερειάρχης επισημαίνει πως «με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την ενημέρωση που είχε το στελεχιακό μας δυναμικό, θεωρούμε ότι οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων στην Περιφέρεια Αττικής μπορούν από αύριο να λειτουργούν και πάλι κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, έχω ζητήσει από τα στελέχη μας, όπως και από τους κατά τόπους δήμους, να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Βασικό ζητούμενο όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων».
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγριος καβγάς Γεωργιάδη – Τσουκαλά για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βγήκατε με καπνογόνα επειδή δεν είναι 11 αλλά 4 βουλευτές» – «Γιατί ξεχάσατε τους κουμπάρους του Ανδρουλάκη;» (βίντεο)
- Σάλος με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα στην Πάρο
- Βριλήσσια: Άγρια επίθεση σκύλου έξω από φούρνο: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 66χρονος, νεκρό το κατοικίδιο του
- Όλγα Γεροβασίλη: Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Το εναπομείναν σχήμα δεν εκφράζει τις αρχές μου»
- Η «Οδύσσεια» του Νόλαν… σε 60 δευτερόλεπτα: Το καστ αφηγείται ολόκληρο το ομηρικό έπος σε δακτυλικό εξάμετρο – Δείτε το βίντεο
- Μάρκο Ρούμπιο για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Μια γυναίκα εκτελέστηκε γιατί η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»
- ΣΥΡΙΖΑ – Νέες αποχωρήσεις: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιλτιάδης Ζαμπάρας
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού – «Ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο…»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook