Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί ο Λιγνάδης – Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή (video)

Εξηγήσεις για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης...
Ο Λιγνάδης μετήχθη στην Ευελπίδων από τη ΓΑΔΑ, φορώντας χειροπέδες. Η ανακρίτρια του έδωσε προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί την Τετάρτη. Στη συνέχεια, αποχώρησε από τα δικαστήρια με τις χειροπέδες και χωρίς να κάνει καμία δήλωση.
Επέστρεψε στη ΓΑΔΑ όπου παραμένει κρατούμενος…
Αρνείται τις κατηγορίες, λέει ο δικηγόρος του. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο ίδιος θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα του μεταφέρει τα στοιχεία για να προετοιμάσουν την απολογία του.
Οι παράγοντες που θα κρίνουν την προφυλάκισή του
Δύο είναι οι βιασμοί για τους οποίους εκδόθηκε το ένταλμα σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ένας με βάση προχθεσινή μήνυση και ο δεύτερος μετά την παραγεγραμμένη μεν μήνυση του αποκαλούμενου Βασίλη, ο οποίος ωστόσο μίλησε και για άλλα περιστατικά που δεν έχουν παραγραφεί.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας από αύριο και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Μελίνα Νικολαΐδη: Απολαμβάνει το καλοκαίρι με βουτιές στην πισίνα φορώντας κίτρινο μαγιό – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook