Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η Αναστάζα είχε έναν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Νωρίτερα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να διακριβωθεί το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας στην Κω.

Στο μεταξύ, αναμένεται στην Κω εκπρόσωπος της Πολωνικής πρεσβείας για να ενημερωθεί για το θέμα.
Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Σήμερα οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε στο μεταξύ ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως ο τελευταίος που είδε την κοπέλα.

Σε σοκ η μητέρα της 27χρονης
Στα δικαστήρια της Κω πριν από τον 32χρονο ύποπτο για τη δολοφονία της Αναστάζια και κατηγορούμενο για την αρπαγή της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της , βρέθηκε η μητέρα της η οποία ήρθε από την Πολωνία με ομάδα ιδιωτικών αστυνομικών για τις έρευνες.

Η μητέρα της Αναστάζια, είναι σε κατάσταση σοκ και εμφανώς καταβεβλημένη , ενώ κατέρρευσε όταν είδε τον νεαρό σύντροφο της κόρης της, ο οποίος ήταν εκείνος που πρώτος ειδοποίησε την αστυνομία για την εξαφάνιση της.

Ο πατέρας της Αναστάζια παρακολουθεί από την Πολωνία συντετριμμένος τις δραματικές εξελίξεις και δεν μπορεί να πιστέψει το φρικτό τέλος της κόρης του.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το γεγονός ότι αγνοούνταν, μας το είχε ήδη επισημάνει ο φίλος της το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία τη νύχτα, το αγνόησαν αρχικά. Μόνο όταν ένας φίλος μας παρενέβη στην πρεσβεία, κάτι άρχισε να κινείται», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε πολωνικό μέσο.

Είναι σε συνεχή επαφή με τη σύζυγό του και λύγισε όταν έμαθε ότι το πτώμα της βρέθηκε μέσα σε ένα χωράφι.
«Το πτώμα της λέγεται ότι είναι σε άσχημη κατάσταση, αφού βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Αρχικά, η αναγνώριση έπρεπε να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν καλύτερα τη σορό για να μην πάθει σοκ η σύζυγος μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook