Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που προφυλακίστηκε μέχρι αυτή τη στιγμή κατηγορείται μόνο για την αρπαγή της Αναστάζια στην Κώ.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της27χρονης Αναστάζια, στην Κω, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη.

Η απολογία του 32χρονου κράτησε δύο ώρες και συνοδεύοταν από τον συνήγορο που του όρισε αυτεπαγγέλτως το δικαστήριο
Μετά την απολογία του ο 32χρονος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής

Στον ανακριτή Κω λίγο μετά τις 12:30 προσήχθη για να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της άτυχης 27χρονης Αναστάζια, που τελικά βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.

Κατά την προσαγωγή του τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα όπως θα δείτε και στο βίντεο

Τι ισχυρίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Ο 32χρονος έδωσε εξηγήσεις , συνοδευόμενος από τον συνήγορο που διορίστηκε από το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος επιμένει στην αθωότητά του, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα, όπως είχε πεί προανακριτικά στην κατάθεση του. Επίσης, υποστηρίζει ότι μετά τη συνάντησή τους στο σούπερ μάρκετ, την προηγούμενη Δευτέρα, έφυγε μαζί της με τη μηχανή του για το σπίτι του. Η κοπέλα κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και του ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι του. Όταν έφυγαν από το σπίτι ο Μπαγκλαντεσιανός την άφησε -όπως υποστηρίζει- σε ένα άλλο κεντρικό σημείο για να φύγει μόνη της.

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αναφέρει ότι όντως έγιναν έτσι τα πράγματα και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της.

Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Πηγή φωτό και βίντεο: kosnews24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook