Ο 32χρονος από το Μπαγκαλντές είναι ήδη προφυλακισμένος για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια.Μετά το νέο βίντεο που αποκαλύφθηκε προκύπτει ότι η 27χρονη δολοφονήθηκε εκτός του σπιτιού του κατηγορούμενου, πιθανότατα σε εξωτερικό χώρο.

Ο 32χρονος από το Μπαγκαλντές είναι ήδη προφυλακισμένος για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια.Μετά το νέο βίντεο που αποκαλύφθηκε προκύπτει ότι η 27χρονη δολοφονήθηκε εκτός του σπιτιού του κατηγορούμενου, πιθανότατα σε εξωτερικό χώρο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές στην Κω.


Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ασκήθηκε πριν από λίγο στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Ο Μπαγκλαντεσιανός έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, καθώς πριν εντοπιστεί η σορός της Αναστάζια του είχε ασκηθεί δίωξη για αρπαγή, την οποία ο ίδιος είχε αρνηθεί.

Μετά τη νέα δίωξη για τη δολοφονία της Αναστάζια που του ασκήθηκε , η δικογραφία για την αρπαγή θα ενωθεί με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας για την οποία θα κληθεί και σε νέα απολογία από τον ανακριτή.

Ανατροπή με τον τόπο της δολοφονίας
Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει ακόμα ένα βίντεο όπου φαίνεται η 27χρονη Αναστάζια λίγη ώρα πριν βρει μαρτυρικό θάνατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βίντεο όπου φαίνεται η 27χρονη Αναστάζια φεύγει μαζί με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό από το σπίτι του στην Κω.

Σύμφωνα με το υλικό από το επίμαχο βίντεο , ο Μπαγκλαντεσιανός, λίγη ώρα μετά, επέστρεψε σπίτι και έφυγε και πάλι. Πηγές από την αστυνομία υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται ο 32χρονος να σκότωσε την Αναστάζια σε εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια να γύρισε σπίτι για να πάρει το σεντόνι και τις σακούλες όπου βρέθηκε καλυμμένη η σορός της. Στο σπίτι του επέστρεψε στις 5 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου.
Ο συγκάτοικος κατέθεσε στην αστυνομία πως όταν ο ίδιος πήγε στο σπίτι είδε τον Μπαγκλαντεσιανό μαζί με την άτυχη κοπέλα. Όπως υποστήριξε, επειδή ο ίδιος είναι παντρεμένος δεν ήθελε κοπέλες στο δωμάτιό τους και έτσι είπε στον 32χρονο να πάρει την Αναστάζια και να φύγει.

Συνέχισε, λέγοντας, πως η Αναστάζια ήταν ζωντανή όταν έφυγε από το σπίτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook