Η απίστευτη καταγγελία του πρωταθλητή ποδηλασίας ΑμεΑ Νίκου Παπαγγελή για αστυνομικό χτες στη φωτιά στον Κουβαρά.

Αδιανόητο, αυτό που κατήγγειλε ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκος Παπαγγελής, που ζει στην περιοχή του Κουβαρά που δοκιμάζεται τη φωτιά.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο Νίκος Παπαγγελής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν χρειάστηκε να εκκενώσουν τις οικίες τους, αστυνομικός τού είπε “να δω πως θα τρέξεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”. Ο Νίκος Παπαγγελής έχει ένα τεχνητό πόδι.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του: “Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανέναν στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ! Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε, μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα:
“Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”.
Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν! Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ”.

Δείτε την ανάρτηση του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook