Εν ψυχρώ έγινε η δολοφονία του 39χρονου άνδρα από έναν 68χρονο ο οποίος τον πυροβόλησε στο κεφάλι για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις μαρτυρίες των περιοίκων , ο τσακωμός ξεκίνησε για το πάρκινγκ και ο 68χρονος πυροβόλησε τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ μία φορά στο κεφάλι, αλλά στην συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε και δεύτερη φορά για να τον αποτελειώσει, δίνοντας του τη χαριστική βολή.

Ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τα πλάνα που καταγράφονται στο βίντεο ντοκουμέντο του Live News, φαίνεται ο 39χρονος να βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους 147, στον Πειραιά έξω ακριβώς από το πάρκινγκ που εργαζόταν.


Όπως φαίνεται ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα και να φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει την δολοφονία.


Δείτε το βίντεο του MEGA

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναζε ο δράστης αμέσως μόλις πυροβόλησε τον 39χρονο, αποδεικνύοντας το μένος του.

Το θύμα , αλβανικής καταγωγής, είναι πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν στο συγκεκριμένο πάρκινγκ , έξω από το οποίο δολοφονήθηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες της στυγερής δολοφονίας δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πολύ συχνά μπλεκόταν σε καβγάδες, ζήτησε το λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ.

Ξεκίνησε καβγάς , ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, επέστρεψε στο πάρκινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο, 39χρονο υπάλληλο.

«Τον σκότωσε για μία θέση πάρκινγκ», λένε μάρτυρες

Εν τω μεταξύ, για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη της φονικής επίθεσης στον Πειραιά.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή, αναφέρεται στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης με θύμα έναν άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τελικά έχασε τη ζωή του για μία θέση πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα στο protothema.gr. «Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα για το τραγικό συμβάν.


Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας, 68 ετών, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 39 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το newsit.gr με τη στιγμή που ο 68χρονος παραδίνεται στις αρχές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook