Από το «επιτέλους τον σκότωσα» στο «δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», λέει ο δράστης της δολοφονίας

Αιτία της άγριας δολοφονίας στον Πειραιά, του 39χρονου από τον ηλικιωμένο άνδρα ήταν η λειτουργία του πάρκινγκ.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», υποστήριξε στους αστυνομικούς  σύμφωνα με το MEGA ο 68χρονος δράστης, μετά τη σύλληψη του.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».


Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης και με το οποίο δολοφόνησε τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ και πατέρα 3 παιδιών ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, συνελήφθη λίγη ώρα μετά με τους αστυνομικούς να τον έχουν κυκλώσει .

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναζε ο δράστης αμέσως μόλις πυροβόλησε τον 39χρονο, αποδεικνύοντας το μένος του.

Το θύμα , αλβανικής καταγωγής, είναι πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν στο συγκεκριμένο πάρκινγκ , έξω από το οποίο δολοφονήθηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες της στυγερής δολοφονίας δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πολύ συχνά μπλεκόταν σε καβγάδες,

Δείτε εδώ το χρονικό της άγριας δολοφονίας και τη σύλληψη του δράστη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook