Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 68χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά για τη δολοφονία του 39χρονου στο πάρκινγκ που εργαζόταν.

Ο 68χρονος ο οποίος χτες το μεσημέρι πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με μια καραμπίνα τον 39χρονο υπάλληλο του παρκινγκ σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τις επόμενες μέρες , ενώ κρατείται.

Ο ηλικιωμένος έφτασε στα Δικαστήρια κάτω από “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.

Η στυγερή δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στον Πειραιά και όχι μόνο. Ο 68χρονος πυροβόλησε τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ εξ επαφής στο κεφάλι. Οι εικόνες που μετέδωσε το MEGA προκαλούν ανατριχίλα. Και ενώ το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στον δρόμο, ο δράστης πηγαίνει από πάνω του και του δίνει τη δεύτερη χαριστική βολή.
Ο 39χρονος κείτεται νεκρός στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Κάτοικοι, περαστικοί και εργαζόμενοι στο απόλυτο σοκ. O δράστης ατάροχος μετά τη δολοφονία φεύγει και ανεβαίνει στο διαμέρισμα του που βρίσκεται σε κοντινή πολυκατοικία.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί και ΕΚΑΒ.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου κόβει την ανάσα. Ο δράστης κατεβαίνει από την πολυκατοικία, κρατώντας την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί του φωνάζουν να πετάξει το όπλο.

Του φωνάζουν πολλές φορές να πετάξει την καραμπίνα. Τελικά εκείνος την πετά και τρεις αστυνομικοί ορμούν και τον συλλαμβάνουν.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», υποστήριξε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το MEGA ο 68χρονος δράστης, μετά τη σύλληψη του.

Τι συνέβη
Όλα έγιναν λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι στην οδό Πραξιτέλους. Κοντά στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Σωτήρος, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης.

Ο 68χρονος δράστης σύμφωνα με τους κατοίκους προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά.

Τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το κομμωτήριο δίπλα, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο. Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ο 67χρονος ατάραχος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και λίγο αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Ο 68χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε την σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό “τον έφαγα επιτέλους τον ….” », δήλωσε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Σταύρος Μπαλάσκας που μίλησε με τον αστυνομικό που συνέλαβε τον 68χρονο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook