Σε πλήρη σύγχυση βρίσκεται ο 38χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του.

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται ότι έχει ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη με τον 65χρονο πατέρα του ενώ γύριζαν από την Λαμία στην Άρτα.

Ο τραγικός επίλογος της εξαφάνισης γράφτηκε σήμερα με τον 38χρονο να εντοπίζεται σε άθλια κατάσταση σε ένα μαντρί στο Δαφνοχώρι Φωκίδας και να οδηγεί τους αστυνομικούς λίγο πιο πέρα στο σημειό που βρέθηκε και η σορός του 65χρονου πατέρα του.


Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για το περιστατικό και να επισημοποιήσουν την κατάθεση του 38χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του που ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής.

Οι αστυνομικοί αμέσως μετά τον εντοπισμό του γιού και τον εντοπισμό της σορού του πατέρα άρχισαν να εξετάζουν τον 38χρονο ο οποίος τα είχε χαμένα, χωρίς να συνειδητοποιεί που βρίσκεται.


Ο 38χρονος που βρίσκεται σε σύγχυση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του επιτέθηκε πρώτος και αυτός του επιτέθηκε χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι ο θάνατός του 65χρονου επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα, όμως η σορός έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων κι έτσι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά και η αιτία του θανάτου.


Το πτώμα του άτυχου 65χρονου βρέθηκε σε έναν δασικό δρόμο της περιοχής, ενώ ο 38χρονος φέρεται ότι περιπλανήθηκε τις τελευταίες ημέρες με το αυτοκίνητό τους μάρκας Peugeot, ώσπου έμεινε από βενζίνη και κατέφυγε πεζός στο ποιμνιοστάσιο όπου ζήτησε τροφή και νερό από τους κτηνοτρόφους.

Νωρίτερα, τον είχε δει ένας βοσκός να οδηγεί αιμόφυρτος το αυτοκίνητο στην περιοχή του Δαφνοχωρίου. Στην συγκεκριμένη περιοχή της Φωκίδας είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες τα τελευταία 24ωρα, καθώς στο τμήμα μεταξύ Σεργούλας και Μαραθιά είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά το στίγμα του κινητού του 38χρονου, ενώ αυτό του κινητού του πατέρα του είχε χαθεί από την Πέμπτη.

Yπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος γιος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία και είχε μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο της πόλης, από όπου την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου πήγε ο πατέρας του να τον παραλάβει για να γυρίσουν στην Άρτα και απο τότε χάθηκαν τα ίχνη τους και αναζητούντο
.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook