Η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου κατάφερε να βγεί σώα από την πίσω πόρτα.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αρκαδία όταν ένας 47χρονος άνδρας, οδηγός ΚΤΕΛ έπαθε ανακοπή και το λεωφορείο που οδηγούσε βρέθηκε να κρέμεται στο χείλος του γκρεμού.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, το λεωφορείο μετά από αδιαθεσία του οδηγού εξετράπη από την πορεία του. Ο οδηγός σύμφωνα με το arcadiaportal ένιωσε αδιαθεσία και έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια.

Ο άνδρας κατέβηκε για λίγα λεπτά από το όχημα. Ωστόσο ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το λεωφορείο έχασε τις αισθήσεις του με το όχημα να κυλά προς τον γκρεμό και να σταματά ευτυχώς στο χείλος του.
Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία κοπέλα επιβάτης, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και παρά το σοκ της είναι καλά στην υγεία της.

Αντίθετα ο 47χρονος οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο εκτός από τα 4 οχήματα και τους 14 άνδρες της πυροσβεστικής, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασε και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook