Για «ψευδή καταγγελία και μήνυση» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος χαρακτήρισε «παλιάνθρωπο και αλήτη» τον οδηγό της μοτοσικλέτας με τον οποίο ενεπλάκη η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου προσήχθη σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί καθώς φέρεται να εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον τραυματισμό μίας 57χρονης γυναίκας.

Σε βάρος της παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η Εύη Βατίδου αρνείται την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην σύζυγος της και δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, η καταγγελία του οδηγού της μοτοσικλέτας πως η παρουσιάστρια τον εμβόλισε με τη μηχανή, είναι ψευδής ενώ όπως υποστηρίζει το πρώην μοντέλο δέχτηκε υβριστικούς χαρακτηρισμούς από τον οδηγό, ο οποίος μάλιστα της έσπασε και τον καθρέφτη του αυτοκινήτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:
«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης είναι οι λανθασμένες ποινικές διώξεις. Αντί να είναι κατηγορούμενος αυτός ο αλήτης που ακολούθησε μια μόνη της ανυπεράσπιστη γυναίκα, την ακολούθησε, την έκλεισε με τη μηχανή του, της ξεκόλλησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια άρχισε να την βρίζει χυδαία λόγια και χτυπούσε το αυτοκίνητο με το κράνος. Ακολούθως μόλις αντιλήφθηκε ότι τηλεφωνούσε στην αστυνομία, ανέβηκε πάλι στη μηχανή που δεν είχε αριθμό. Και δεν περίμενε ποτέ ότι η πρώην σύζυγός μου -που έχει μια δική της αντίληψη για την δικαιοσύνη καθώς είναι ένα δίκαιο κορίτσι- κατοικεί εκεί, αυτός πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε ότι τον ακολουθεί η σύζυγός μου την οδήγησε στα κατσάβραχα του Υμηττού, όπου δεν μπορεί να ακολουθήσει το αυτοκίνητό της. Η μηχανή ανετράπη και για αυτό το λόγο έπεσε», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας προσερχόμενος στην Ευελπίδων.

«Αυτός ο παλιάνθρωπος πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία ότι τον χτύπησε η πρώην σύζυγός μου με υπερβολική ταχύτητα, αλλά εκεί δεν μπορείς να τρέξεις παραπάνω από 5 χιλιόμετρα και μόνο με τζιπ. Μετά από λίγο εξαφάνισε και τη μηχανή που δεν υπάρχει πουθενά. Και δεν υπάρχει και στο αυτοκίνητο καμία επαφή. Για όλα αυτά είμαστε κατηγορούμενοι για μια κακουργηματική πράξη που δεν υπάρχει πουθενά. Είμαι βέβαιος ότι η διαδικασία θα είναι συνοπτική και θέλω να σας πω ότι περιμένω πως και πώς τη στιγμή να δω αυτόν τον άνανδρο τύπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι η 57χρονη τραυματίας, η οποία επέβαινε στη μηχανή έχει σπάσει το πόδι και το χέρι της ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook