Στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας καταγράφονται καρέ καρέ όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που ο 59χρονος οδηγός της μηχανής, με την 57χρονη στο πίσω κάθισμα, πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

Δύο βίντεο ντοκουμέντα όπου καταγράφονται λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν με τον οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (11.11.23) και οδήγησαν στη σύλληψη της Εύης Βατίδου, η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ήρθε στη δημοσιότητα.

Στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας καταγράφονται καρέ καρέ όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που ο 59χρονος οδηγός της μηχανής, με την 57χρονη στο πίσω κάθισμα, πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.
Όλα ξεκίνησαν 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το γνωστό μοντέλο, έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα, σταματάει και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει.

O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο δεξί χέρι, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Στέκεται στο παράθυρο της Εύης Βατίδου.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται προς το τζιπ. Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθεί να στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου. Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ. Η 57χρονη βάζει το κράνος ενώ ο 59χρονος το κρατά στο χέρι. Ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο, με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο της εκπομπής LiveNews, κατά την αποχώρηση του τζιπ της Εύης Βατίδου, το δεξί φλας εξακολουθεί να αναβοσβήνει σε αντίθεση με το αριστερό που έχει σταματήσει.

Η Εύη Βατίδου περιέγραψε όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα

Σε χθεσινές της δηλώσεις η Εύη Βατίδου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους για το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ο πρώτος άνθρωπος που πήρες τηλέφωνο ήταν ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί;» ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου την Εύη Βατίδου η οποία της απάντησε: «Ναι δεν το συζητώ. Για να με βοηθήσει».

«Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην σύζυγο μου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που πραγματικά βοηθάνε τον άλλον», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου, αναφερόμενη στον Αλέξη Κούγια ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της. Και συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή Tlive: «Κρατήθηκα παραπάνω από όσο πίστευα κι εγώ. Η Αστυνομία ήταν άψογη απέναντι μου. Πιστεύω πάντα στην Ελληνική Δικαιοσύνη γιατί μπορεί να μην συμφωνούμε, πάντα πρόσκαιρα, αλλά στο τέλος το εξετάζει σωστά και παίρνει τη σωστή απόφαση με αποτέλεσμα να δικαιωθεί εκείνος που δεν λέει ψέματα».

Περιγράφοντας όσα συνέβησαν, είπε χαρακτηριστικά ότι ο οδηγός της μηχανής «βρέθηκε στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του, μου κατέστρεψε τον καθρέφτη. Ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε εκεί. Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να πάρω τον αριθμό της μηχανής του. Ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη όλο αυτό. Δεν με ενδιαφέρει τι επικαλέστηκε αυτός ο κύριος… Για να μην τραυματίσω την κυρία, έστριψα λοξά στο οικόπεδο για να αποφύγω τη μηχανή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook